NA KRAJU KOMEDIJA

Haos na aerodromu u Beču zbog starice u roze papučama: Ostavila kofer i otišla u šoping

Starija gospođa nije bila oduševljena što su joj policajci raskupusali kofer, pa je uz gunđanje krenula ponovo da slaže stvari

Starica bila ljuta kada su joj policajci pretresli kofer. Telegraf

Ad. A. / Telegraf

31.8.2021

Prava drama odigrala se danas na aerodromu u Beču, kada je policija naredila evakuaciju zbog sumnjivog paketa, koji je pronađen u holu.

Aerodrom je odjednom krenuo da vrvi od policije, koja je polako usmjeravala ljude ka izlazu. Nakon gotovo jednosatne drame ispostavilo se da je haos na aerodromu napravila starija gospođa, koja je ostavila kofer i otišla da obilazi prodavnice.

Putnici iz Srbije, koji su se u trenutku evakuacije zadesili na aerodromu, kazali su za Telegraf da situacija nije bila nimalo prijatna.

- Policija je počela da se pojavljuje sa svih strana. Na razglasu su počeli da apeluju da napustimo zgradu aerodroma. Mi smo taman krenuli ka gejtu, da se ukrcamo na let – posvjedočio je sagovornik Telegrafa.



Drama na aerodromu se sretno završila. Telegraf

Već kada su počeli da strahuju da će propustiti let, situacija je razjašnjena. Ispostavilo se da je sumnjivi paket ustvari kofer jedne starije gospođe.

- Niotkuda se stvorila baba u roze papučama sa sve korpom iz neke od prodavnica. Gospođa vjerovatno nije htjela da vuče kofer dok kupuje na aerodromu i ostavila ga je kraj sjedišta u holu. Kofer je tako stajao duže vrijeme i zato je naređena evakuacija, a potom su policajci pretresli kofer - kažu sagovornici Telegraf.rs.

Starija gospođa nije bila oduševljena što su joj policajci raskupusali kofer, pa je uz gunđanje krenula ponovo da slaže stvari. Policajci su, čim su shvatili da u koferu nema sumnjivog sadržaja, odobrili da se putnici vrate na aerodrom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.