NOVA BIOGRAFIJA

Francuska novinarka otkriva intimne detalje iz braka predsjednika Makrona i 25 godina starije prve dame

Autorica je francuska novinarka Gael Tchakaloff (49), koja se se sprijateljila s Macrovima 2016. godine, a pomno ih je pratila tokom posljednjih godinu i pol dana te napisala biografiju "As Long as We're Together"

Ad. A. / Daily Mail

Predsjednički par

Foto: Agencije


Najnovija biografija francuskog predsjednika Emanuela Makrona (43) otkriva nove detalje njegovog odnosa sa 25 godina starijom suprugom Brigitte (68).

Autorica je francuska novinarka Gael Tchakaloff (49), koja se se sprijateljila s Macrovima 2016. godine, a pomno ih je pratila tokom posljednjih godinu i pol dana te napisala biografiju "As Long as We're Together".

Biografija, koja još uvijek nije službeno autorizirana od strane predsjednika i njegove supruge, sadrži njihove citate te ih portretira kao par koji sve radi zajedno i koji se boji raditi bilo što bez znanja onog drugog, piše Daily Mail.

Autoricu u knjizi otkriva kako ju je "fascinirala" njihova ljubavna priča, također navodi da francuski predsjednik zove svoju suprugu svakih sat i pol te da je ona njegova osoba od najvećeg povjerenja.

- Imaju zajednički raspored te iz minute u minutu znaju šta onaj drugi radi. Uvjereni su da njihova veza poboljšava njihovu individualnost. Predsjednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drijema i uopće ne čuje šta joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka - samo su neke od pikanterija koje je iznijela u knjizi.

NA VRH

Podijeli članak na