NEKOLIKO SATI U KVARU

Twitter i McDonalds ismijavaju Facebook

Iz lanca brze ishrane pitali kako se društvena mreža nosi sa ovolikom slavom

E. Ćosić

Trljaju sol na ranu Facebooku

Foto: SCREENSHOT


Zvanični nalog Twittera jedva je dočekao situaciju da provocira konkurentni Facebook koji već preko pet sati nije u funkciji. Za to vrijeme svi korisnici te društvene mreže prešli su na Twitter. 

Također, ne rade ni Instagram ni WhatsApp koji su pod okriljem Facebooka, tako da su se "surferi" preselili na Twitter, a sigurno da je za Facebook bolno bilo što je saopćenje morao dati preko ove društvene mreže.

Inače, društvena mreža je poznata kao mreža na kojoj je najlakše doći do odgovora neke poznate osobe, a verifikovani nalozi često dospijevaju u centar pažnje zbog šaljivih komentara.

Prvo je Twitter nalog objavio post u kojem je napisao: - Pozdrav doslovno svima, aludirajući na to da korisnici nemaju gdje drugo otići jer Facebook ne radi.

U komentarima se javio McDonalds, koji je pitao šta može donijeti za Twitter i kako se nosi sa ovom slavom, koji je odgovorio da želi 59.6 pilećih grumenčića za svoje prijatelje. Pogledajte zanimljivu prepisku kojom su Twitter i McDonalds utrljali dodatnu sol na ranu Facebooku, koji usput bilježi ogromne gubitke na berzi.

  • Prepiska na Twitteru

    Prepiska na Twitteru

    Foto: SCREENSHOT


Više o:

Twitter Facebook
NA VRH

Podijeli članak na