AMERIKA

Klinton bi mogao uskoro biti otpušten iz bolnice

On je odličnog raspoloženja i provodio je vrijeme s porodicom, družio se s prijateljima i gledao sveučilišni nogomet, stoji u izjavi portparola Klintona objavljenoj na Twitteru

Bivši američki predsjednik Bil Klinton. Agencije

A. Ka.

17.10.2021

Bivši američki predsjednik Bil Klinton (Bill Clinton), koji je na bolničkom liječenju zbog infekcije, dobro se oporavlja te se očekuje da će biti otpušten u nedjelju, izjavila je u subotu portparol Klintona.

- On je odličnog raspoloženja i provodio je vrijeme s porodicom, družio se s prijateljima i gledao sveučilišni nogomet - stoji u izjavi objavljenoj na Twitteru.

Klinton je primljen u bolnicu jer je osjećao umor te je primao antibiotike, rekli su njegovi ljekari. CNN je ranije objavio kako njegovi ljekari vjeruju da je Klinton imao urinarnu infekciju koja se proširila na krvotok.

Bivši američki predsjednik imao je srčanih problema u prošlosti. Ugradili su mu četverostruku premosnicu 2004., a 2010. je bio na zahvatu radi proširenja začepljene koronarne arterije.

Njegova supruga Hilari (Hillary), bivša državna sekretarica i predsjednička kandidatkinja, posjetila ga je u bolnici u subotu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.