DOSTA JOJ SVEGA

Melanija Tramp prevrnula očima na ponašanje svoga supruga, izazvala brojne reakcije

"Ovo bi trebala biti definicija gađenja" i "Pogledajte njezino lice" su samo neki od komentara na video

Melanija i Donald Tramp. Screenshot

H. J. I.

31.10.2021

Melanija i Donald Tramp (Melania i Donald Trump) bili su zajedno na bejzbol utakmici World Seriesa, između Atlanta Bravesa i Houston Astrosa u Atlanti. Utakmicu su pratili iz svečane lože.

Bivši predsjednik SAD-a je oduševljeno navijao i bordio ekipe, ali čini se da njegova supruga Melanija nije bila previše time oduševljena što je uhvatila jedna od kamera na stadionu. Na snimci se jasno vidi kako se Melanija kiselo smješka dok Tramp plješće i podiže palac u zrak, a ona je na to okrenula glavu u drugu stranu i zakolutala očima. 

"Ovo bi trebala biti definicija gađenja", "Pogledajte njezino lice", "Lažan brak, lažan predsjednik", "Dosta joj je svega" samo je dio komentara koji su se proširili društvenim mrežama. 

Ovo nije bilo prvi put da je Melanijino ponašanje u javnosti potaknulo šuškanja o stanju njihova braka. Tako su ju kamere već nekoliko puta snimile kako je ignorirala Donalda kada ju je htio uhvatiti za ruku na jednom sportskom događanju u Njuorlinsu, a isto se dogodilo pri izlasku iz aviona kada su se vraćali s jednog od putovanja, dok je jedan njegov pokušaj da joj naredi da se nasmiješi pred kamerama sve ostavio u čudu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.