PITAGORINA ČETIRI KECA

Ovo je magičan i moćan dan 11 : 11

Upravo je grčki filozof Pitagora prvi popularizirao ideju da svi brojevi imaju drukčiju vibraciju. Od tada je moderna nauka potvrdila da je svijet u skladu s preciznim matematičkim principima

E. Š. / Agencije

Pitagora je rekao ”Brojevi imaju sposobnost voditi čovjeka za ruku putem razuma"

Foto: AGENCIJA


Dan sa posebnom energijom - 11. novembar - donosi nam sjajnu priliku da ostvarimo želje i svoje vizije, kreiramo svjetliju budućnost i osvijestimo svoj put ka sreći.

11. novembar je svake godine jedan od najvažnijih dana u numerologiji. Ovo je sjajno vrijeme da analizirate sopstveni život, organizujete svoje misli, naučite iz onoga što se dogodilo.

Sa numerološke tačke gledišta, 11 je broj sa neverovatno jakim kreativnim vibracijama. Simbolično on pomaže da jasnije vidimo svoje ciljeve i slobodnije izrazimo namere.

  • Tokom današnjeg dana naše misli su izuzetno jake jer značajno utiču na oblikovanje stvarnosti, Ukoliko razmišljamo pozitivno, 11. novembra je mnogo lakše snove pretvoriti u realnost

    Tokom današnjeg dana naše misli su izuzetno jake jer značajno utiču na oblikovanje stvarnosti, Ukoliko razmišljamo pozitivno, 11. novembra je mnogo lakše snove pretvoriti u realnost

    Foto: AGENCIJE


Tokom današnjeg dana naše misli su izuzetno jake jer značajno utiču na oblikovanje stvarnosti. Ukoliko razmišljamo pozitivno, 11. novembra je mnogo lakše snove pretvoriti u realnost. Trebalo bi unaprijed razmisliti o tome šta treba da tražite od Univerzuma. Također, sada nije vrijeme za žurbu jer ishitrenost vas može odvesti na pogrešan put.

Neka vaš um bude bistar i otvoren. Ostanite iskreni prema sebi, na ovaj datum nikako ne treba zanemariti snove, jer se u njima mogu skrivati važne poruke podsvesti i intuicije.

Tajno značenje brojeva

Pitagora je rekao ”Brojevi imaju sposobnost voditi čovjeka za ruku putem razuma.“

Upravo je grčki filozof Pitagora prvi popularizirao ideju da svi brojevi imaju drukčiju vibraciju. Od tada je moderna znanost potvrdila da je svijet u skladu s preciznim matematičkim principima. Ovi principi upravljaju svime, od gravitacije i kretanja životinja do ljudskih navika.

Iz Pitagorinih otkrića o svijetu nastao je drevan sistem numerologije. Neki učenjaci čak vjeruju da numerologija potječe iz vremena prije Pitagore i da je nastala iz hebrejskog misticizma i kabale koja je stara tisućama godina.

  • Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvjetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11 šalju jasnu poruku univerzuma da trebamo postati svjesniji i oprezniji

    Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvjetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11 šalju jasnu poruku univerzuma da trebamo postati svjesniji i oprezniji

    Foto: AGENCIJE


Numerologija je sustav koji svakom broju pripisuje jedinstveno značenje temeljeno na matematičkim principima. Prema numerologiji, sve se može izračunati, preko datuma rođenja, do imena i mjesta, kako bi se otkrila dublja, skrivena istina.

. Mnogi ljudi smatraju da viđanje broja 11 znači da vas vaš duhovni vodič pokušava kontaktirati. Prema mom iskustvu, 11:11 je brojevni niz duhovnog buđenja i daje nam do znanja da smo na pravom putu, te da su naši postupci u skladu sa svrhom naše duše. Drugim riječima, vidjeti brojevni niz 11:11 je dobar znak! Otvara se energetski prolaz kroz koji ćete iskusiti duhovni rast.

Sinkronicitet 11:11

Nalazite se na pravom putu i vaša vam Duša, duhovni vodiči i Univerzum pomažu kako biste se svjesno širili i rasli. Obratite pažnju, budite svjesni i sjetite se ostati uzemljeni u tom trenutku. Prolazite kroz proces duhovnog buđenja i pozvani ste da se uskladite s ljubavlju i vodstvom koje vam je uvijek dostupno. Počet će vam se događati duboke promjene u životu. Ne zaboravite biti otvoreni. Ova pojava je poznata pod nazivom sinkronicitet.

NA VRH

Podijeli članak na