ŽIVJETI A NE PREŽIVJETI

Adel smršala 45 kilograma, razvela se i diže 77 u tegovima

U intervjuu s Oprah Winfrey Adele je pričala o o svojim snovima osnovnoj porodici, fiksaciji na mršavljenje i o tome koliko kilograma sad može „mrtvim dizanjem“

ijeli život sam opsjednuta porodicom jer je nikad nisam imala. MIRROR.CO.UK

E.Š.

15.11.2021

U intervjuu s Oprah Winfrey Adele je pričala o o svojim snovima osnovnoj porodici, fiksaciji na mršavljenje i o tome koliko kilograma sad može „mrtvim dizanjem“, donosi The Guardian. 

Sjedeći u prekrasnom cvjetnjaku Oprah Vinfrej tokom snimanja CBS-ov specijala Adele One Night Only, a pred koncert nakon četverogodišnje pauze, pjevačica je otkrila da joj je neugodno što nije mogla sklopiti brak sa Simonom Koneckijem.

- Cijeli život sam opsjednuta porodicom jer je nikad nisam imala. Od malena sam sebi obećala da ću ostati s onim s kojim budem imala dijete - rekla je 33-godišnji pjevačica koji s Koneckijem ima devetogodišnjeg sina Angela.

Pjevačica, koja se sprema objaviti svoj četvrti studijski album, otkrila je i trenutak kada je znala da je njen brak od godinu dana, nakon sedam godina veze, gotov.


Prisjetila se teksta svoje pjesme Love in the Dark, s albuma iz 2015. “Želim živjeti, a ne samo preživjeti". MIRROR.CO.UK

- Svi smo odgovarali na slična pitanja u raznim magazinima, i bilo je u fazonu: otkrijte nešto što niko ne zna o vama. I upravo sam to rekla pred trojicom prijatelja, rekla sam: „Stvarno nisam sretna. Ne živim, samo se mučim“.

Prisjetila se teksta svoje pjesme Love in the Dark, s albuma iz 2015. “Želim živjeti, a ne samo preživjeti.”

- Definitivno sam se tako osjećala. I to je bilo kada sam svojim prijateljima, koji su mislili da sam stvarno sretna, priznala sam da sam zapravo stvarno nesretna, a svi su bili zgroženi.

Bivši par, koje danas dijeli ulica u Los Angelesu, još uvijek su prijatelji. Adele je otkrila da ima apsolutno povjerenje u Koneckog i dodala da joj je britanski poduzetnik "vjerojatno spasio život".

- Stabilnost koju su mi on i Angelo pružili, niko drugi nikada ne bi mogao, pogotovo u to vrijeme. Mogla sam lako krenuti stranputicom, bila sam jako samodestruktivna. A onda se pojavio on tako stabilan. On je najstabilnija osoba koju sam ikada upoznala.


On zna kakva sam ja umjetnica, da moram kopati duboko i ispričati svoje priče.Novi album nastao je iz dugog razdoblja introspekcije i predanosti analize neugodnih osjećaja - rekla je. MIRROR.CO.UK

Upitana od Winfrey što Konecki misli o njenom novom albumu, koji pokazuje njezino slomljeno srce i krivnju zbog razvoda.

- On zna kakva sam ja umjetnica, da moram kopati duboko i ispričati svoje priče.Novi album nastao je iz dugog razdoblja introspekcije i predanosti analize neugodnih osjećaja - rekla je.

Pjevačica se također osvrnula na raširenu fascinaciju promjenama na svom tijelu. Potvrdila je da je izgubila oko 45 kilograma i postala “sportašica” koja podiže i 77 kilograma.

Tokom dvije godine koliko je preživljavala razvod, nosila se sa “najstrašnijim napadima tjeskobe”.

- Primijetila sam da u teretani nemam tjeskobu, dok sam s trenerom bilo je sve uredu.


Očev alkoholizam i "nedostatak prisutnosti" u djetinjstvu ostavili su "prazninu" koju je pjevačica "definitivno uvijek pokušavala popuniti". MIRROR.CO.UK

Na pitanja Winfrey kako su žene obožavatelji podnijeli gubitak kilograma jer su se brojne poistovjećivale s njenim oblinama Adele je odgovorila da "nije bila uznemirena time.“

- Nije moj posao potvrditi kako se ljudi osjećaju prema svojim tijelima.

Očev alkoholizam i "nedostatak prisutnosti" u djetinjstvu ostavili su "prazninu" koju je pjevačica "definitivno uvijek pokušavala popuniti".

Na pitanje Winfreyja boji li se da je previše lična na novom albumu, koja se bavi razvodom, samoprihvaćanjem i gubitkom, pjevačica se prisjetila straha da bi neki tekstovi mogli biti previše privatni, “ali ništa nije tako strašno kao ono što sam ja zadnje tri godine iza zatvorenih vrata”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.