KALIFORNIJA

Porodica manekenke koja je pronađena mrtva ispred bolnice: Ona i njena drugarica su bile drogirane

Stigao je Hildin toksikološki izveštaj, mislim da su pronašli heroin u njenom organizmu, a to nije nešto što bi njih dvije uzele, ne dobrovoljno, rekao je njen muž

Kristi Džajls: Imala samo 24 godine. TWITTER

E. Ć.

18.11.2021

Manekenka iz Kalifornije Kristi Džajls (Christy Giles, 24) pronađena je u subotu mrtva na pješačkoj stazi ispred bolnice u Kalversitiju. Njena porodica tvrdi da je drogirana na izlasku na kojem je bila sa drugaricom.

Na snimku se vide tri muškarca kako ostavljaju njeno tijelo

Njen muž Džan Silijes (Jan Cilliers) je rekao kako se na snimku vidi da njeno tijelo ostavlja grupa muškaraca, koji su bili u vozilu bez tablica. 

Kako prenosi "Sun", manekenka i njena prijateljica Hilda Marsela Kabraler Arzola (Marcela Cabrales) su posljednji pu viđene u petak nakon što su otišle na jednu zabavu u skladištu u Los Anđelesu. Tokom te zabave je Hilda navodno upoznala muškarca sa kojim se dogovorila da svi odu na after-parti u Holivud Hilsu. 

Dva sata kasnije pronađeno je Kristino tijelo, a Hilda je pronađena u drugoj bolnici kako se bori za život. 


Muž uspio povratiti sve poruke putem iClouda

- Stigao je Hildin toksikološki izveštaj, mislim da su pronašli heroin u njenom organizmu, a to nije nešto što bi njih dvije uzele, ne dobrovoljno - rekao je Silijes, koji je kazao kako je uspio pratiti telefon svoje žene, a uspio je i povratiti sve poruke preko iClouda.

- Dobio sam sve poruke koje je razmijenila sa svima te noći i u 5:30 je pisala Marseli, djevojci sa kojom je bila, rekavši joj "hajdemo odavde" sa emodžijem širom otvorenih očiju - dodao je on.

Na stranici "GoFundMe", koju je otvorila manekenkina porodica, piše da su trojica muškaraca, obučena u crno, sa maramama preko lica, ostavila njeno tijelo na pješačkoj stazi ispred bolnice. Porodica veruje da je isto vozilo viđeno kako ostavlja Hildu ispred druge bolnice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.