LOVA DO KROVA

Kakva sretnica: Penzionerka iz SAD-a treći put u tri godine na lutriji osvojila 50.000 dolara

Šezdesetjednogodišnja penzionerka domaćica iz američke savezne države Maryland treći je put u zadnje tri godine na lutriji osvojila 50.000 dolara

E. Š. / Agencije

Nevjerovatno je da je žena treći put osvojila istu svotu novca srećkom kupljenom u istoj radnji

Foto: AGENCIJE


Prvi je put imala sreće igrajući Bonus Cash u augustu 2018., a u oktobru osvojila je novih 50.000 na Cash Craze Doubleru.

Šezdesetjednogodišnja penzionerka domaćica iz američke savezne države Maryland treći je put u zadnje tri godine na lutriji osvojila 50.000 dolara.

Dvije srećke od pet dolara kupila je nedavno. Druga koju je 'sastrugala' donijela joj je glavnu nagradu u iznosu od 50.000 dolara, javljaju agencije.

Nevjerovatno je da je žena treći put osvojila istu svotu novca srećkom kupljenom u istoj radnji rekli su službenici lutrije Marylanda.

- Bila sam šokirana, jednostavno nisam mogla vjerovati da se meni to opet događa!, rekla je službenicima lutrije.

Nakon što je početni šok malo splasnuo sretna dobitnica nazvala je svoju najbolju prijateljicu s kojom je podijelila vijest.

- Rijetkost je uopće osvojiti veću svotu novca na lutriji, a još triput... Ljudi igraju svaki dan i ne dobiju ništa, rekla je dobitnica zaposlenicima lutrije te im je otkrila da će novce upotrijebiti za prijeko potrebnu obnovu svojeg doma.

Više o:

Lutrija Penzioneri
NA VRH

Podijeli članak na