FRANCUSKI SANARI-SUR MERU

Tragedija: Srušila se zgrada zbog eksplozije plina, spašena desetomjesečna beba, njen otac poginuo

Spasitelji su morali kopati kroz hrpu šute, betona i ostalog materijala. Otac bebe, star oko 30ak godina, pronađen je mrtav

Urušila se trospratna zgrada. twitter

E. Ć.

7.12.2021

Zgrada u francuskom Sanari-sur meru urušila se danas zbog eksplozije plina. Spasitelji cijeli dan rade na izvlačenju ljudi iz ruševina. Kako navodi "AP news", ispod trospratnice je ostala zarobljena i desetomjesečna beba sa ocem.

- U jednom trenutku, dijete je očelo plakati. To nam je pomoglo u lociranju djeteta, kao i psi koji su nas odveli do točnog mjesta . rekao je Ivens Ričard (Evence Richard), pripadnik spasilačkih službi.

Spasitelji su morali kopati kroz hrpu šute, betona i ostalog materijala. Otac bebe, star oko 30ak godina, pronađen je mrtav. 

- Stvorili smo nekakav oblik galerije od materijala kako se ne bi sve srušilo na dijete. Uspjeli smo ga izvući, bilo je pri svijesti - rekao je Erik Grohin (Eric), zapovijednik vatrogasne postrojbe.

Beba je odvezena u bolnicu gdje će joj tretirati ozljede. Njena majka pronađena je ranije, također je u bolnici, ali je u ozbiljnom stanju. Prema pisanju "AP news", još dvoje osoba je nestalo pod ruševinama. Također, navodi se kako je prvobitno bio nepoznat uzrok eksplozije, međutim spasilačke službe su prijavile jak smrad plina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.