VOJVODE OD KEMBRIDŽA

Princ Vilijam i Kejt objavili ovogodišnju porodičnu božičnu čestitku

Porodica je bila odjevena opušteno, a oko njih nije bilo božićnih ukrasa jer su bili na putovanju u Džordan, posebnom mjestu za Kejt

E. Ć.

11.12.2021

Princ Vilijam i Kejt sa svoje troje djece. pixsell

Kraljevska obitelj objavila je novu fotografiju na kojoj poziraju vojvode od Kembridža, Vilijam (William) i Kejt Midlton (Kate Middleton) sa svoje troje djece, princom Džordžom (George), princezom Šarlot (Charlotte) i princom Luisom (Louis).

- Sa zadovoljstvom možemo podijeliti novu sliku porodice koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki - napisali su na službenom Instagram profilu.


Ponosni roditelji razvukli su velike osmijehe, dok su djeca ponosno pozirala. Malena Šarlot fotografirala se pored oca u kariranoj haljini, dok je s druge strane sjedila Kejt u maslinastoj dugoj haljini.

Porodica je bila odjevena opušteno, a oko njih nije bilo božićnih ukrasa jer su bili na putovanju u Džordan pa je i temperatura bila visoka. Inače, Džordan je posebno mjesto za Kejt koja je kao mala provela dvije godine života tamo, dok je njen otac radio za britansku aviokompaniju.

Porodici se ove godine neće pridružiti princ Heri (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle), dok će sa njima biti kraljica Elizabeta II.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.