NEMA MIRA

Silvio Berluskoni na tribinama ljubi 53 godine mlađu djevojku

Marta se bavi politikom i zastupnica je stranke desnog centra Forca Italija (Forza Italia) u parlamentu Italije od 2018. godine, a u vezu s Berlusconijem je ušla u martu 2020. godine

Berluskoni ljubi djevojku. SCREENSHOT

Avaz.ba

19.2.2022

Nogometaši Pize (Pisa) ostvarili su danas pobjedu u 24. kolu talijanske Serije B protiv ekipe Monce (Monza) sa rezultatom 2:1. Utakmicu je obilježio vlasnik Pize i bivši premijer Italije Silvio Berluskoni (Berlusconi).

Nekadašnji predsjednik Italije i vlasnik Milana s 85 godina i dalje uživa u ljubavnom životu , a čega se nije ustručavao ni na tribinama stadiona.

Berluskoni je u društvu saradnika Adriana Galianija (Galliani) uživao gledajući svoj klub. Pogodak je proslavio tako što je dobio poljubac od Marte Fasine (Fascina), njegove 32-ogodišnje djevojke.

Marta se bavi politikom i zastupnica je stranke desnog centra Forca Italija (Forza Italia) u parlamentu Italije od 2018. godine, a u vezu s Berlusconijem je ušla u martu 2020. godine nakon što je nekadašnji premijer prekinuo dugogodišnji odnos u s Frančeskom Paskale (Francesca Pascale).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.