NIKO NIJE NASTRADAO

Šokantan video: Vozač Tesle izvodio vratolomije s automobilom u Los Anđelesu

Tamo je pokrenuta opsežna potraga za odbjeglim nepoznatim vozačem, koji je izveo ovaj čin

A. O.

Šokantan videosnimak pojavio se na internetu gdje vozač Teslinog modela S izvodi vratolomiju s automobilom u Los Anđelesu (Angeles).

Tamo je pokrenuta opsežna potraga za odbjeglim nepoznatim vozačem Teslinog Modela S, koji je izveo ovaj čin, a koja tek pukom srećom nije završila sa smrtnim posljedicama, već samo materijalnom štetom.

Policijska uprava Los Anđelesa saopćila je kako je vozač iznajmljenog crnog Teslinog Modela S-BLM iz 2018. godine izveo skok na raskrižju dviju ulica u četvrti Elisian Heights 20. marta oko ponoći.

Kao je prikazano na snimku, vozač je tokom "skoka" razbio nekoliko kanti za smeće i dva parkirana vozila. Vratolomiju je izveo u rezidencijalnom dijelu, a na svu sreću nije bilo pješaka. 

U objavi na YouTubeu od 20. marta, središnji odjel za promet LAPD-a rekao je da je nekoliko promatrača snimilo skok. Jedan od njih je i YouTube influencer Aleks Čoi (Alex Choi).

  • Automobil u zraku

    Automobil u zraku

    Foto: Printscreen


Ovaj youtuber je na početku videa jasno i glasno između ostalog poručio da ono što gledatelji mogu vidjeti na snimci jest "vrlo glupo i ekstremno opasno", kao i da je moglo sve završiti i sa smrtnim posljedicama.

Sretni su što su uopće preživjeli. I za boga dragoga, ne pokušavajte sami to napraviti, poručuje Čoi.

Trenutno nema opisa vozača, a Tesla je ostavljena na mjestu događaja, rekao je medijima glasnogovornik policije Los Angelesa te dodao da je protiv nepoznatnog vozača podnesena prekršajna prijava.

Nagrada od 1.000 dolara dostupna je svima koji imaju informacije o navedenom događaju.

Pogledajte video. 

Više o temi Los Angeles

OPORAVIO SE OD POVREDE
Zlatan Ibrahimović s prijateljem odmarao uz Bajine pjesme

Više o:

Los Angeles Tesla
NA VRH

Podijeli članak na