MAKRONOVI NISU KRILI SREĆU

Brižit Makron nije mogla sakriti emocije nakon pobjede svog supruga, Emanuel u zanosu poljubio ruku egipatske operne dive

Imam povjerenja u svog supruga jer on ima viziju za ovu zemlju i uvjerena sam da će napraviti sve da to i ostvari, rekla je Brižit

E. Ć.

25.4.2022

Brižit i Emanuel Makron. AFP

Emanuel Makron (Emmanuel Macron) ponovo je pobijedio Marin Le Pen i tako obezbijedio novi mandat na funkciji predsjednika Francuske. 

Tako će Emanuel zajedno sa svojom suprugom Brižit (Briggite) i u narednih pet godina boraviti u Elizejskoj palači. Makronova pobjeda stigla je na radost brojnih okupljenih simpatizera koji su mu aplaudirali, dajući mu podršku.






Brižit je bila jako emotivna nakon pobjede svog supruga. Svoju sreću i ponos istakla je u razgovoru za francusku televiziju "France 2".

- Francuska je najljepša zemlja na svijetu, no problem je što sami toga nismo uvijek svjesni. Prepuna sam emocija, a ovo je takva velika čast da se samo nadam da će biti vrijedno svega toga. Imam povjerenja u svog supruga jer on ima viziju za ovu zemlju i uvjerena sam da će napraviti sve da to i ostvari.

Svi želimo da se stvari promijene. Znam da to možemo i znam da smo izvanredni. Proživjela sam njegovih pet godina rada i znam kuda želi ići. Imam ogromno povjerenje u njega - rekla je Brižit.

Inače, prva dama Francuske oduševila je svojim elegantnim outfitom.

Emanuel Makron je u zanosu emocija poljubio ruku egipatske operne pjevačice Farah El Dibani (Dibany).


Trenutak kada je Makron poljubio ruku egipatskoj opernoj pjevačici. AFP

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.