UŽAŠ IZ VAŠINGTONA

Džonson ubio majku svog djeteta, jer je bebu bacila u smeće

Vratila sam se u kuću, uzela deku i njegovo sjedište za auto, zamotala ga, iznijela napolje i samo bacila u smeće, rekla je Bogs prošle godine

Ladonia Bogs i Karl Džonson. Twitter

E. Ć.

2.5.2022

Stravična priča dolazi iz Vašingtona. Kako su prenijeli američki mediji, 39-godišnja Ladonia Bogs, koja je priznala da je bacila tijelo svoje mrtve bebe u kantu za smeće prošle godine, izbodena je na smrt. Za njeno ubistvo optužen je Karl Džonson, otac mrtvog djeteta. 

Prema saopćenju policije, žena je pronađena pri samrti nakon, kako su naveli, očigledne ubodne rane. U kući u sjeveroistočnom dijelu Vašingtona prijavljena je svađa, a policija je po odlasku na dojavu pronašla ženu. 

Bogs je ranije rekla zvaničnicima da se otkotrljala na bebu dok je bila pod uticajem anđeoske prašine i u panici izbacila njegovo tijelo.

- Spavao je na mojim grudima i kada sam se probudila, više nije disao, jer je bio tako mali. Imao je samo dva mjeseca. Bio je prijevremeno rođena beba. Vratila sam se u kuću, uzela deku i njegovo sjedište za auto, zamotala ga, iznijela napolje i samo bacila u smeće - rekla je Bogs prošle godine.

Navodi se da je ona bila prvobitno optužena za ubistvo, ali da su optužbe umanjene na miješanje u dokaze jer posmrtni ostatci bebe nisu mogli da budu locirani. Također, Bogs je navodno čekala suđenje, kada je ubijena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.