KATARINA TIHONOVA

Zbog njega je letjela 50 puta za Minhen: Putinova kćerka navodno u tajnoj vezi sa Zelenskim

Zelenski je Rus gruzijskih korijena i vjeruje se da nije u nekom srodstvu s ukrajinskim predsjednikom

Katarina Tihonova i Igor Zelenski. Twitter

E. Ć. / Daily Mail

19.5.2022

Kćerka ruskog predsjednika Vladimira Putina Katerina Tihonova (Tikhonova) navodno ima ljubavnika koji se preziva Zelenski, baš kao i ukrajinski predsjednik Volodimir, piše Daily Mail.

Navodno Putinova kćerka ima dvogodišnju kćerku sa Igorom Zelenskim, koji je vodeći baletan i vrhunski reditelj koji je donedavno bio na čelu Bavarskog državnog baleta, a kao plesač i reditelj radio je i u Njujorku i Londonu. Njihovu navodnu vezu otkrila je ruska neovisna novinska kuća IStories i njemački Der Spiegel. 

Ruska neovisna novinska kuća navodi kako je Tihonova od 2017. do 2019. godine morala letjeti rutom Moskva - Minhen. Navodno je u tom rutom išla više od 50 puta tokom dvije godine. Ona je živjela u Rusiji, a Zelenski u Minhenu, gdje je režirao u Bavarskom državnom baletu.

Međutim, sankcije koje su uvedene Tihonovoj zbog invazije na Ukrajinu koju je naredio njen otac, onemogućile su joj da putuje iz Moskve za Minhen. 

Ranije je Katerina bila u vezi s ruskim milijarderom Kirilom Šamalovim, s kojim se rastala 2017. godine, prije nego će započeti vezu sa Zelenskim.

Inače, kako piše "Daily Mail" Zelenski je Rus gruzijskih korijena i vjeruje se da nije u nekom srodstvu s ukrajinskim predsjednikom. Također, navodi se da je prošlog mjeseca napustio Bavarski državni balet, vjerovatno jer je odbio osuditi Putinov rat u Ukrajini.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.