VOĐA ČEČENA

Kadirov: Trebate naučiti biti prijatelj s Rusijom, tako će vam i zubi biti zdraviji

Današnja Rusija nije Gorbačovljev savez republika i nije Jeljcinova teritorija koja je izgrađena na državnom udaru i deficitu, naveo je

E. Ć.

Kadirov: Rusija je najbolji prijatelj među zemljama svijeta

Foto: Twitter


Na Telegramu se jutros ponovo oglasio lider Čečena Ramzan Kadirov (Kadyrov) koji je imao poruku za zapadni svijet koji, prema njegovom mišljenju, ne razumije jednu stvar.

- Današnja Rusija nije Gorbačovljev savez republika i nije Jeljcinova teritorija koja je izgrađena na državnom udaru i deficitu.

Ovo je još jedna jaka i moćna Rusija, a vi, zapadni političari, morate preispitati ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema suradnji sa zemljom koja je u proteklih 20 godina bila opljačkana i ponižena od strane Zapada, a danas je moćna politička struktura, reorganizirana i nepopustljiva -  istakao je Kadirov.

On je naglasio da Rusija zna kako steći prijatelje, te da je najbolji, pouzdan i pošten prijatelj svim zemljama svijeta.

- No kako je dobro primijetio naš predsjednik Vladimir Vladimirovič Putin, ako neko poželi zalogaj iz nečije zemlje, ostat će bez zuba i do kraja života jesti sažvakanu hranu koju mu komšija servira na žlicu. Naučite biti prijatelji s Rusijom – zubi će vam zdraviji - poručio je Kadirov.

  • Objava Kadirova na Telegramu

    Objava Kadirova na Telegramu

    Foto: Screenshot


NA VRH

Podijeli članak na