GAMING

Forza Motorsport 7 DLC donosi automobile iz The Fate of the Furious Filmova

Piše: S.Me.

26.9.2017

Svi zaljubljenici filma The Fate of the Furious sada će moći da provozaju neka od njima omiljene automobile iz filma kojeg su pogledali.

Svakako jedan od najprepoznatljivijih automobila u ovome serijalu filmova kojeg vozi Vin Dizel (Vin Diesel) je Dodge Charger iz 1968. godine. Zvuk ovog automobila, paljenje guma, driftanje i razne akrobacije koje je jedan od glavnih glumaca izvodio, svi smo uživali gledajući i osluškujući to.

Svoju strast za automobilima koju inače gajite a i strast iz filmova, koje ste gledali u kinima ili u kućnoj atmosferi, sada možete isprobati na svojim igraćim konzolama i osjetiti svu snagu i adrenalin vožnje.


Turn 10 Studio koji je izdavač ove uspješne igre potrudio se da dodatno otvori apetite svojih igrača. Igra Forza 7 u svom dodatku omogućit će igračima brze vožnje da ljubimce iz filma sami provozaju u nekoj od utrka koje nudi ova uzbudljiva automobilska franšiza.

Video igre danas omogućavaju skorom pa realističnu atmosferu i grafičku izvedmu datog virtuelnog okruženja. Tako igrači koji vole automobile i tu vrstu igara zaista mogu uživati u svim aspektima koju video igre nude svojim igračima.

Od nepovoljnih vremenskih uslova pa sve do onih idealnih, grafički dizajn i zvuk motora koje proizvode dati automobili pa sve do realnih trkaćih incidenata. Sve vrste tog adrenalina možete osjetiti upravo igrajući Forza Motorsport 7 igru, odnosno posljednji nastavak ove veoma uspješne franšize. Koja vjerovatno neće biti posljednja zbog njenih uspjeha koje ostvaruje na tržištu video igara.


Napomenimo da igra izlazi 3 oktobra, dakle veoma brzo. Zato budite spremni da dočekate izlazak ove simulacije automobila.

U nastavku pogledajte video dodatka automobila iz popularnog filma za ovu igru. Naravno, pokušajte se i vi okušati u jednoj od utrka sa vašim omiljenim automobilom koje vam je na raspolaganju unutar igre.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.