VIJESTI

BusinessAcademy nagrađuje

Promo

8.3.2017

U martu, BusinessAcademy ima posebno iznenađenje za čitateljice magazina "Trend" - poklon kurs "Stil i personalni marketing", koji će vam pomoći da naučite kako da izgradite prepoznatljiv lični stil.

Online kurs traje dva mjeseca i sastoji se od pet nastavnih jedinica koje će vam pomoći da razvijete personalni marketing i poboljšate profesionalni nastup, kao i neverbalnu komunikaciju i kreiranje ličnog stila.

- Veoma je važno da svaka žena radi na sebi i na svom usavršavanju kako bi konstantno pomjerala vlastite granice i ostvarivala uspjehe kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Upravo iz ovih razloga odlučila sam se za BusinessAcademy, koja nudi praktične i primjenljive vještine, koje će meni, kao preduzetnici, pomoći da svoj biznis razvijam u željenom smjeru – kaže Džejla Glavović-Očuz, jedna od najljepših žena polaznica BusinessAcademyja.

KAKO PREUZETI POKLONE

Sve poklone možete preuzeti u "Avaz Twist Toweru" u Sarajevu (Tešanjska 24a) radnim danom od 10 do 16 sati. Rok za preuzimanje poklona je 15 dana, odnosno do 20. marta 2017. Za sve dodatne informacije pozovite 033/281-421.

KAKO DO POKLONA

Ako želite osvojiti jedan od poklona, pošaljite SMS na broj 091/510-101. Prvo ukucajte ključnu riječ OK, a zatim razmak i naziv proizvoda koji biste voljeli imati. Brojevi dobitnika bit će objavljeni u martovskom izdanju, koje izlazi prve subote u mjesecu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.