VIJESTI

Besplatan petominutni test: Otkrijte da li se u vama krije preduzetnik

Piše: Sponzorisani članak

28.7.2017

Koliko puta ste naletjeli na tekst o novom uspješnom startapu u koji su investitori uložili brdo novca? Da li ste primjetili da sve više pojedinaca počinje da se bavi preduzetništvom?

Ako vas nešto u vezi s ovim fenomenom kopka, znate da biste najradije željeli da radite za sebe, ali niste sigurni da li imate mentalne i fizičke snage za to, nudimo vam rješenje dilema.

Sada, za samo pet minuta, možete saznati da li ste rođeni za preduzetnika i šta vam je potrebno da biste započeli sopstveni poslovni poduhvat.

Uradite besplatan petominutni test i otkrijte da li je privatni biznis pravi izbor za vas.

Kratak test koji rješava sve dileme

Ako ste i sami poželjeli da bacite oglase za posao i stvar uzmete u svoje ruke, ali niste sigurni da li život preduzetnika odgovara baš svim vašim očekivanjima i interesovanjima, petominutni test će vam riješiti sve nedoumice.

Odgovarajući na 14 pitanja u vezi s vašim trenutnim statusom, željama i ciljevima, za maksimum 24 časa saznaćete da li u sebi krijete top-menadžera, kao i koja specijalnost je vaš skriveni talenat.

Koliko je vaše poslovno znanje trenutno naplativo?

Stručna procjena je potpuno besplatna, a rezultati vam mogu umnogome pomoći u vašim budućim planovima za usavršavanje i uspješno usmjeravanje.

Ako ste neiskusni u bilo kakvoj vrsti poslovanja, a dobijete pozitivne rezultate na ovom testu, vrijeme je da se posvetite savladavanju znanja za preduzetnika, finansijskog savjetnika ili marketinškog menadžera. Da biste došli do uspješnog biznisa, potrebni su vam hrabrost, ali i iskustvo.

Nekada je i bolje u poslovni svijet ući svjež, brusiti znanja radeći za druge i tek tada se osmijeliti na osamostaljivanje.

Ako, s druge strane, već posjedujete određeno iskustvo, onda će petominutni test samo potvrditi vaš životni izbor.

Koji god rezultat da vas čeka, samo pet minuta vas dijeli od otkrića pravog puta za vas.

Popularnost preduzetništva raste iz dana u dan

Da li ste znali da je u prošloj godini broj preduzetnika u regionu znatno porastao?

Brojevi jasno pokazuju rast svijesti o mogućnosti da se ideja sprovede u djelo. Mnogima je dozlogrdilo da šalju CV-jeve i apliciraju na unaprijed rasprodate konkurse.

Finansijska nezavisnost je s porastom preduzetničkih inicijativa postala realnost za veliki broj donedavno nezaposlenih pojedinaca.

Prema podacima projekta koji se bavi praćenjem razvoja preduzetništva na globalnom nivou (GEM), ljudi na teritoriji BiH u preduzetništvu upravo u preduzetništvu vide veliki potencijal za rješavanje svojih egzistencijalnih problema. Potencijal leži u dobroj fizičkoj infrastrukturi, povoljnoj dinamici unutrašnjeg tržišta i dobrom društvenom statusu preduzetnika, kaže skorašnja studija GEM-a.

Šansa za sve

Prosječan preduzetnik u BiH ima između 22 i 44 godine, što znači da ovaj put nije isključivo rezervisan za mlade.

Kao glavni razlog za pokretanje biznisa jeste upravo nemogućnost da se pronađe posao, boljka od koje danas pate sve generacije.

Prednosti preduzetničkog života

Preduzetnici mogu da kreiraju sopstveno radno vrijeme, kao i da obavljaju posao od kuće i budu podjednako uspješni kao i dok rade u kancelarijama.

Ukoliko biste i sami željeli da spojite rad od kuće, veliku zaradu i brzo napredovanje, uradite ovaj petominutni test i za najviše 24 sata očekujte stručnu procjenu svojih poslovnih predispozicija, potpuno besplatno.

Izaberite pravu školu i steknite praktična poslovna znanja

S porastom broja preduzetničkih poduhvata, raste i broj onih koji razmatraju ulazak u nezavisne poslovne vode.

Stručno obrazovanje za biznismene ne mora biti samo formalno, pa tako brojne škole nude sve ono što može donijeti veći priliv novca na bankovnom računu – menadžment, marketing, administraciju, onlajn poslovanje, finansije, vođenje ljudskih resursa, odnose s javnošću itd.

Ovakvim školovanjem stiču se ne samo znanja i vještine primjenljivi u realnom poslovnom svijetu, već ipriznati sertifikati i diplome koji otvaraju vrata za brojne poslovne prilike širom svijeta. 

Bez obzira na prethodno iskustvo, uz vrhunske stručnjake i praktičan rad svako može steći potrebna znanja iz bilo koje oblasti biznisa za manje od jedne godine.

Jednom kad se osnove biznisa savladaju, više nema nedostižnih ciljeva.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.