VIJESTI

Last minute ponuda koja se ne propušta: Uštedi 650 eura i postani odlično plaćeni IT stručnjak

Avaz.ba

24.8.2017

Last minute ponuda koja se ne propušta: Uštedi 650 eura i postani odlično plaćeni IT stručnjak

Još nije kasno da iskoristite ljeto na najbolji način! Ugrabite ovu posebnu Last minute ponudu, rezervišite svoju kartu za IT usavršavanje i uštedite i do 650 eura. Požurite, ponuda traje do kraja augusta!  

Dok mnogi građani BiH teško pronalaze radno mjesto, naši sugrađani koji se bave IT poslovima imaju mnogo slađe muke. Zarađuju po nekoliko prosječnih mjesečnih plata (čak i početnici zarađuju oko dvije i po prosječne mjesečne plate), a na posao ne moraju da čekaju – posao čeka njih.

Obrazovani IT stručnjaci svrstavaju se među one koji najlakše pronalaze posao u BiH. Ovakvi statistički podaci najbolji su pokazatelj da svako ko ovlada potrebnim praktičnim vještinama može veoma brzo početi da odlično naplaćuje svoja znanja.

Uprkos rasprostranjenom mišljenju, za rad u IT sektoru nije potreban fakultet. Štaviše, oko 70% programera (najplaćenijih IT stručnjaka) u svijetu nema završen fakultet iz ove oblasti. Za rad u IT-ju najvažnija su praktična znanja. Njih može da stekne svako, bez obzira na prethodno iskustvo.

Koliko vremena je potrebno da biste (uspješno) započeli svoju IT karijeru?

Da biste stekli međunarodno priznato obrazovanje i uspješno započeli svoju IT karijeru, neophodno vam je školovanje u trajanju od najmanje 12 mjeseci, koje će vam, bez obzira na predznanje, omogućiti sve što je potrebno za vaš prvi posao. Sa druge strane, razne kratkotrajne obuke od par mjeseci ne mogu vam garantovati neophodno znanje za ulazak u IT svijet.

Specijalizovani it kursevi, koji su intenzivni i fokusirani na sticanje praktičnih znanja najbolji su način da savladate vještine koje će vam omogućiti da odmah po završetku školovanja počnete da radite na visoko plaćenim pozicijama i zarađujete šestocifrene iznose na mjesečnom nivou.

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru

Kod nas, ali i u regionu, ITAcademy već godinama uspješno školuje kadrove za najplaćenije poslove današnjice. Jedina je ustanova u našoj zemlji koja posjeduje ovlaštenja Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće svjetske IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije.

Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Google i Adobe certifikati samo su neki od brojnih koje možete besplatno dobiti nakon školovanja na ITAcademy, a oni će biti sigurna karta za vaše uspješno IT putovanje.  

Programiranje, dizajn, IT administracija… Vi birate

Polaznici ITAcademy mogu da biraju između šest najznačajnijih IT programa. U zavisnosti od toga koja vas oblast IT-ja najviše privlači, možete postati stručnjak za programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogriješiti. Svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoke plate – od samog početka. 

Možete izabrati i način pohađanja nastave. Tokom školovanja, na raspolaganju vam je više od 500 računara u najmodernije opremljenim učionicama, dizajniranim po standardu Univerziteta Cambridge.

Ako želite veću slobodu u učenju, ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve profitabilne vještine i diplome obezbjeđene na ITAcademy možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema, koji je razvijan više od 20 godina.

Ovo može biti ljeto koje će vam promijeniti život

Ukoliko narednih godinu dana investirate u školovanje na ITAcademy, već sljedećeg ljeta moći ćete da radite na svojim prvim projektima, ali i da uživate u plodovima svog rada, jer mnogi polaznici akademije počinju da zarađuju već u toku školovanja. Iskoristite ovu jedinstvenu Last minute ponudu i započnite najvažnije putovanje u svom životu – put ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.

Požurite, broj mjesta je ograničen!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.