BESPLATAN kurs programiranja za maturante iz Sarajeva: Prijave su u toku!

BESPLATAN kurs programiranja za maturante iz Sarajeva: Prijave su u toku!

ITAcademy ima dobre vijesti za sve maturante iz Sarajeva i okoline. 

Ova međunarodna IT škola od 23. aprila održava besplatan kurs programiranja, koji će vam omogućiti da se kroz 3 nedjelje obuke upoznate sa HTML, CSS i JavaScript tehnologijama, da napravite sopstveni web sajt i steknete zvanični certifikat o učešću.

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, samo najbrži će obezbijediti svoje mjesto na kursu koji se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy, u centru Sarajeva, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D.  

Svi maturanti koji žele da zakorače u svijet IT-ja i programiranja mogu se prijaviti putem ovog linka »

Programiranje – najperspektivnije zanimanje današnjice i budućnosti

Svi maturanti će uskoro morati da donesu jednu od najvažnijih životnih odluka, koja se tiče izbora oblasti u kojoj će nastaviti svoje obrazovanje, a ITAcademy organizuje ovaj besplatni kurs kako bi im tu odluku umnogome olakšala.

Kako navode iz ove ustanove, programiranje je jedno od rijetkih zanimanja koje garantuje mogućnost brzog pronalaženja posla i sigurnu budućnost. Osim toga, programeri se mogu pohvaliti i odličnom zaradom, koja već na početku karijere iznosi u prosjeku više od 1.000 KM mjesečno.

Zbog svih pomenutih benefita ovaj besplatni kurs predstavlja idealnu priliku za sve maturante da savladaju prva programerska znanja i uvjere se da pomenuta oblast nije bauk, već odlična prilika za sigurnu budućnost.

Do praktičnih programerskih znanja i certifikata u moderno opremljenim prostorijama

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu, koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka.

Tokom kursa maturanti će raditi na računarima posljednje generacije, koji olakšavaju upoznavanje sa osnovama jezika HTML, CSS i JavaScript. Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje omogućavaju savladavanje svih pomenutih tehnologija i sticanje certifikata o uspješno završenom kursu. 

Poznavanje HTML-a omogućiće polaznicima da samostalno postave temelje sajta, dok će u CSS-u moći da uređuju njegov vizuelni izgled. Na kraju kursa, kada savladaju i JavaScript, učesnici će biti spremni da kompletan sajt „ožive” i učine ga funkcionalnim. Do ovih traženih znanja maturante će voditi Amar Bešlija, certifikovani IT stručnjak i nekadašnji polaznik ITAcademy.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete dobiti i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj mjesta za pohađanje kursa programiranja. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje »

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH