VIJESTI

Besplatan kurs u Sarajevu: Zakoračite u svijet Java programiranja

Sponzorisani tekst

7.5.2018

ITAcademy u Sarajevu organizira besplatnu IT edukaciju za one koji žele da zakorače u najperspektivniju i najplaćeniju oblast današnjice.  

Ovoga puta u pitanju je besplatan kurs osnova Java programiranja u trajanju od mjesec dana, koji počinje 9. maja u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D u centru Sarajeva.

Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno. Neophodna je samo vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti online, a broj mjesta je ograničen. Pošaljite svoju prijavu ovdje.

Upoznajte osnove najpopularnijeg programskog jezika – Jave

Java spada među najpopularnije programske jezike, prije svega zbog svoje jednostavnosti i široke primjene u IT svijetu.

Programeri koji se odluče da karijeru grade u Javi vrlo brzo savladaju potrebna znanja zahvaljujući kojima mogu da rade na kreiranju igrica, izradi aplikacionih softvera, Android aplikacija i mnogim drugim IT projektima.

Raznovrsnost koju donose vještine za rad u ovom programskom jeziku učinila je Java programere jednim od najtraženijih i najplaćenijih na tržištu. Njihova prosječna zarada u BiH iznosi oko 1.400 KM mjesečno, a ova cifra, u zavisnosti od iskustva programera, može biti i daleko veća.

Nastava se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu, koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka.

To znači da ćete tokom jednomjesečne edukacije imati priliku da radite na računarima posljednje generacije, sa svim potrebnim licenciranim programima i u uslovima kakvi postoje u najboljim IT kompanijama, sve kako biste iz prve ruke iskusili kako je biti dio IT oblasti.

Nastava na ovom kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku savladate osnove najpopularnijeg programskog jezika u IT svijetu.

Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imaće konstantnu pomoć predavača Menila Vukovića, programera sa višegodišnjim iskustvom i stručnjakom za razvoj Android aplikacija.

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete profitabilnu IT karijeru

Najtraženije vještine današnjice na ovoj međunarodnoj školi za IT edukaciju godinama su sticali brojni uspješni IT stručnjaci.

U toku jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy možete se pripremiti za profitabilnu karijeru u oblasti programiranja, dizajna i multimedije, administracije, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a ili kreiranja mobilnih aplikacija. Osim praktičnih vještina, možete steći i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti siguran i odlično plaćen posao u struci.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, ITAcademy je strogo ograničila broj slobodnih mjesta za pohađanje kursa Java Core Programming. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.