LEAGOO M5: Mobitel za koji nećete strahovati ako vam ispadne

Spoj kvaliteta i dizajna

(D. K.)
14.07.2016 09:02

Svakom se barem jednom dogodilo da mu je mobitel iskliznuo iz džepa. Neki su imali više sreće pa je uređaj dobio tek koju ogrebotinu, dok su drugi morali izdvojiti novac za popravak ekrana ili kućišta.

S ovim na pameti, Leagoo je izradio uređaj koji je izrađen da može izdržati takve stvari, pa ga tako bez problema možete baciti na pod, bez straha da će mu se nešto dogoditi.

S ekranom od 5 inča u HD rezoluciji, Leagoo M5 je spoj kvaliteta i dizajna s 2.D Corning Gorilla Glass 4 ekranom. Uređaj na zadnjoj strani ima i ultra brzi čitač otisaka prstiju (0,19s) koji s vremenom uči i napreduje kako bi bio sve brži i pouzdaniji. Sa 2GB RAM-a i 16GB memorije (proširivo do čak 128GB uz pomoć Micro-SD kartice), s M5 nećete zauzeti svu memoriju koliko god potrebnih aplikacija instalirali.

Kamera na zadnjoj strani od 8MP s led blicom sastavljena je od četiri leće s F2.0 i autofokus funkcijom za čistu fotografiju. Baterija od 2300mAh možda nije najbolja karakteristika, no poslužit će za vaše dnevne potrebe, a za one zahtjevnije korisnike po pitanju baterije, sve što trebate jest malo češće puniti uređaj. Što se operativnog sistema tiče, Leagoo M5 dolazi s Freeme OS 6.0, modificiranim i unaprijeđenim operativnim sistemom baziranim na Android Marshmallow tehnologiji, a koji nudi bržu aktivaciju, više memorije, čuvanje energije i nove mogućnosti.

NA VRH