LIFESTYLE

Budžetski Honor 6C Pro stiže u Evropu

Avaz.ba

6.10.2017

Zahvaljujući korisničkom priručniku koji je dostupan za preuzimanje na službenim internetskim stranicama branda Honor (za njemačko i italijansko tržište), poznati su detalji o pametnom telefonu Honor 6C Pro, koji bi se trebao pojaviti i na evropskom tržištu.

Radi li se o poboljšanoj verziji Honor 6C modela predstavljenog ranije ove godine ili pak o verziji kineskog Honor V9 Play modela prilagođenog evropskom tržištu, zasad ostaje nepoznanica.

U spomenutom priručniku Honor 6C Pro nosi oznaku modela JMM-L22 i dolazi s podrškom za istodobnu upotrebom dviju nano SIM kartica ili pak kombiniranje jedne nano SIM kartice i jedne microSD kartice s maksimalnim kapacitetom od 256 GB.

Od ostalih značajki spominje se 5,2-inčni zaslon u Full HD rezoluciji, Qualcommov Snapdragon 425 čip, 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije za pohranu podataka (proširive microSD karticama kako je već spomenuto).

Fotografsku komponentu čini jedna stražnja 13-megapikselna i jedna prednja 5-megapikselna kamera. Operativni sistem je Android Nougat 7.0 u kombinaciji s EMUI 5.1 sučeljem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.