Predstavljen Tesla Smartphone 3.3 Lite

Avaz.ba
13.10.2017 20:17

Predstavljen je novi člana porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 3.3 Lite, uređaj koji značajno izlazi iz okvira svog cjenovnog ranga. Uloženo je mnogo truda kako bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan telefon sa odličnim ekranom, podrškom za dvije SIM kartice, zavidnim performansama i izuzetno atraktivnom cijenom.

Android 7.0 Nougat

Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android 7 je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dvije aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, odlična optimizacija garantuje pametnu potrošnju baterije, „Data Saver“ racionalan utrošak podataka, a uz to možete da računate i na poboljšanu bezbjednost, svestraniju personalizaciju, brže podizanje sistema i još mnogo svakodnevnih pogodnosti.

Ljepota je u oku posmatrača (ovog ekrana)

Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu, jer ekran od 5” pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rješenjem za najkvalitetnije osvjetljenje i MiraVision opcijom za personalno podešavanje boja. Uz to, IPS ekran isporučuje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbjeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, a dodatnu sigurnost pružaju fabrička zaštitna folija.

2 SIM kartice

Odvojite privatno od poslovnog – koristite jednu SIM karticu za posao, a drugu za komunkaciju sa porodicom i prijateljima. Prilikom putovanja u inostranstvo, uštedite na troškovima rominga tako što ćete, pored standardne, u drugi slot ubaciti lokalnu SIM karticu.

Kompaktan, sa odličnom baterijom

Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Odlično odmjereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, obezbjeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti kojoj u prilog idu i virtuelni navigacioni tasteri na ekranu. Tesla Smartphone 3.3 Lite ima izdržljivu bateriju od 2200mAh koja omogućava pouzdanu autonomiju, čineći ovaj telefon optimalnim rješenjem kako za poslovnu, tako i za privatnu upotrebu.

I još mnogo drugih prednosti...

Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 3.3 Lite vam obezbjeđuje po najpovoljnijoj cijeni. Odlično optimizovani Android 7 pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osjećaj lakoće i neometan rad, a blic na prednjoj kameri najbolje selfije i pri lošem osvjetljenju. Uz to, preinstalirana SwiftKey aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika.

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 3.3 Lite dolazi sa redizajniranim ikonicama koje unose svježinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i ljepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosimo. Takođe, galerija ovog telefona nudi visokokvalitetne fotografije prirodnih ljepota.

NA VRH