LIFESTYLE

Bosanci u Americi kreirali aplikaciju koja će zapošljavati milione ljudi širom svijeta

Avaz.ba

18.7.2018

Dva Bosanca, Džemal Crnkić i Nijaz Valjevčić, koji inače rade kao imami u bosanskim džematima u Sjedinjenim Američkim Državama, prije godinu zaplovili su u jedan veliki projekt koji je prošle sedmice konačno završen.  

Naime, radi se o aplikaciji za smart/pametne telefone koja ima veoma zanimljivu i unikatnu platformu spajanja korisnika.

Aplikaciija WOTFIX User nudi korisnicima da u samo 90 sekundi dobiju nekoliko ponuda za svoj zahtjev/potražnju – instant-servis.

Ukoliko vam je, recimo, potreban električar, na WOTFIX User aplikaciji opišite vaš zahtjev te ako hoćete, dodajte nekoliko slika, a WOTFIX mreža će svim električarima u vašoj neposrednoj blizini proslijediti isti (vaš zahtjev).

Aplikacija će olakšati život savremenom čovjeku da dobije više vremena za sebe i svoju porodicu, ali isto tako da za svoje potrebe plaća malo, a dobije kvalitetno.

Veoma zanimljiv i jedinstven je detalj o načinu poslovne ponude koju će WOTFIX uposlenici moći nudit WOTFIX korisnicima. Naime, WOTFIX uposlenici će za potražnju/zahtjeve korisnika moći sami odlučivati kako žele biti plaćeni: po poslu, po dijagnozi, po satu ili po milji/kilometru te da li žele biti plaćeni kešom ili karticom. Na istom principu kako žele platiti za svoj zahtjev će se i WOTFIX korisnici moći odlučivati.

Kako koristiti aplikaciju kao korisnik:


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.