NA ŠPANSKOM TRGU

SNSD i SDS oblijepili Mostar plakatima "Ostajte ovdje"

Nosilac liste „Ostajte ovdje“, dr. Velibor Milivojević, izjavio je kako mu je želja da mjesec predizborne kampanje prođe dostojanstveno i u ljepoti izražavanja Mostaraca

Dr. Milivojević: Izabrati prave ljude. M. Smajkić

Piše: M. Sm.

20.11.2020

Simboličnim ljepljenjem plakata danas je na Španskom trgu i Koalicija „Ostajte ovdje – zajedno za naš Mostar“, koju čine SNSD i SDS, a koja je podržana od svih mostarskih udruženja sa srpskim predznakom, otpočela svoju predizbornu kampanju za izbore u Mostaru. 

Nosilac liste „Ostajte ovdje“, dr. Velibor Milivojević, izjavio je kako mu je želja da mjesec predizborne kampanje prođe dostojanstveno i u ljepoti izražavanja Mostaraca, po čemu su poznati.

- Nadam se da će nakon mjesec dana svi Mostarci znati da izaberu prave ljude, one koji će istinski stati iza svega onoga što budu obećavali tokom kampanje. Jedinstvo koje smo postigli formirajući ovu listu želimo da prenesemo na jedinstvo svih građana Mostara koji će da rade za dobrobit svoga grada - rekao je Milivojević.

Sonja Žarković Kuzman, druga na ovoj listi, a koja dolazi ispred SDS-a, izrazila je nadu da će, ulaskom barem jednog predstavnika srpskog naroda, kako je navela, Mostar postati ljepši, bezbjedniji i jedinstveniji grad.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.