ONLINE SASTANAK

Čović i Plenković: Nakon 12 godina, ovi izbori su od velike važnosti za Hrvate na području Mostara

Online sastanku prisustvovali su dr. Mario Kordić, nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsku izbornu jedinicu Mostar i Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar i svi nositelji lista HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Grada Mostara

Čović i Plenković: Razgovarali o izborima u Mostaru. Arhiv

A. Ka.

17.12.2020

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović održao je danas online sastanak s Andrejom Plenkovićem, predsjednikom HDZ-a i predsjednikom Vlade Republike Hrvatske. 

Online sastanku prisustvovali su dr. Mario Kordić, nositelj liste HDZ-a BiH za Gradsku izbornu jedinicu Mostar i Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar i svi nositelji lista HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Grada Mostara.

Predsjednik Čović zahvalio se predsjedniku Vlade Republike Hrvatske, koja intenzivno zadnjih godina jasno nastoji ojačati evropski put i evropsko promišljanje Bosne i Hercegovine.

- U nedjelju 20. decembra održavaju se lokalni izbori u Mostaru, htjeli smo čuti zajedničku poruku ohrabrenja za sve stanovnike Mostara, a ujedno zahvaliti se vama i vašim suradnicima u Vladi Republike Hrvatske, na pruženoj pomoći u svim segmentima. Gdje god smo trebali vašu pomoć, rado ste se odazvali, bez obzira radi li se o Sveučilišnoj kliničkoj bolnici, zdravstvu, našim braniteljima, Sveučilištu, kulturnim projektima ili drugim aktivnostima - naglasio je predsjednik Čović.


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković u svome obraćanju istaknuo je punu i čvrstu podršku dr. Mariu Kordiću, nositelju liste Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine za Gradsku izbornu jedinicu Mostar, kao i svim kandidatima i listama Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine za predstojeće lokalne izbore u Gradu Mostaru.

- Nakon dugih 12 godina ovi izbori zasigurno su od velike važnosti za Hrvate na području Mostara, a možda i odlučujući za dobrobit nam hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, istaknuo je Plenković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.