DOBRI ODNOSI

Savjetnici predsjednika Crne Gore posjetili Konjic

Došli smo čestitati načelniku Ćatiću što je Općina Konjic dobila status grada, da mu poželimo sreću u radu, da bude još uspješniji, kaže Halilović

Halilović i Bastijančić s načelnikom Ćatićem. Općina Konjic

Piše: E. Ma.

22.3.2022

Amer Halilović i Boris Bastijančić, savjetnici predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića,  danas su posjetili Konjic i načelnika Općine Osmana Ćatića.

Savjetnik predsjednika Crne Gore za socijalnu i zdravstvenu zaštitu Amer Halilović i Boris Bastijančić, savjetnik predsjednika Crne Gore za ustavna i pravna pitanja, danas su posjetili Konjic koji je nedavno dobio status grada.

- Zadovoljstvo nam je biti u posjeti Konjicu. Došli smo čestitati načelniku Ćatiću što je Općina Konjic dobila status grada, da mu poželimo sreću u radu, da bude još uspješniji, jer se pokazao kao jedan od nauspješnijih općinskih načelnika u BiH. Nadamo se da će to biti novi zamajac još bržeg i boljeg razvoja grada Konjica - kazao je ovom prilikom Halilović naglašavajući kako je posjeta bila dobra prilika i za nastavak razgovora o bratimljenu Konjica sa nekom od općina u Crnoj Gori, te razvijanje saradnje i na drugim poljima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.