REPUBLIKA SRPSKA

Srednjoškolci muzičke škole Trebinje obilježili završetak školovanja

Đak generacije Stefan Denda

P.M.

26.5.2016

Maturske svečanosti u Trebinju, večeras su zatvorili maturanti Srednje muzičke škole Trebinje. Iako nije bilo svečanog defilea,  njih šest obučeni u svačanu garderobu pozirali su ispred škole, a onda se uputili u motel Mosko, da proslave svoj završetak školovanja.

”Od šest učenika koji su završili Srednju muzičku školu, dva učenika su odlična i četiri učenika su vrlodobra. Ja sam jako zadovoljna sa njihovim uspjehom. Dva učnika će nastaviti dalje obrazovanje na Muzičkoj akademiji”, istakla je Dušanka Babić, direktor Muzičke škole u Trebinju i dodala da im je za ovu godinu odobren upis šest učenika na instrumentalni i šest učenika na teoretski smjer, a planirano je otvaranje i još jednog odsjeka-solo pjevanje.

Za đaka generacije Muzičke škole proglašen  je Stefan Denda.

Prema Stefanovim riječima priznanje đaka generacije posvećuje roditeljima.

”Biti đak generacije je nešto prelijepo i jako sam zadovoljan. Naša škola je po svemu jedinstvena, pa i po profesorima. Jako je lijepo bilo biti dio toga. Zahvaljujem se profesorima koji nam nisu bili samo učitelji gradiva, nego i učitelji života,” istakao je Stefan i dodao da namjerava da nastavi da se bavi muzikom i upiše Muzičku akademiju.

           

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.