REPUBLIKA SRPSKA

Luka Petrović novi-stari predsjednik GO SNSD Trebinje

P. Mucović

Piše: P. M.

19.8.2017

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović ponovo je izabran za predsjednika Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Trebinje.

Ovo je odlučeno na večeras održanoj sjednici. Petrović je dobio jednoglasnu podršku svih članova Gradskog odbora. Izbornoj konferenciji prisustvovali su i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i potpredsjednik Željka Cvijanović.

Prema Petrovićevim riječima jednoglasna podrška članstva GO je dokaz da trebinjski SNSD želi nastavak dosadašnjeg rada.

„Gradski odbor je apsolutno stabilan, imamo dobre koalicione odnose, imamo lokalnu vlast koju dobro izvršava svoje zadatke, imamo programe i znamo gdje idemo, imamo kontakte sa narodom”, istakao je Petrović I dodao da je uvjeren da će ovo doprinijeti ubjedljivim pobjedama ne samo 2018. godine, nego i u narednim izbornim ciklusima..

Milorad Dodik je naglasio da je trebinjska, jedna od najboljih lokalnih organizacija SNSD-a, što je potvrdio i impozantan rezultat na izborima 2016. Godine.

„U Trebinju imamo 6.300 članova, što govori o velikom interesu za politiku SNSD-a. Taj impozantan broj govori i o tome da se dobro radilo na terenu, na jedinstvu i organizaciji partije, a i meni samo preostaje da čestitam Luki Petroviću i njegovom timu na uspjehu“, zaključio je Dodik.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.