Peti ''Zimzograd'' u Banjoj Luci počinje 1. decembra: Više od 60 izlagača iz cijele BiH na Trgu Krajine

G. D.
21.11.2017 10:47

Foto: Prošlogodišnji ''Zimzograd'' nadmašio očekivanja

Peti ''Zimzograd'' bit će otvoren prvog dana decembra na banjalučkom Trgu Krajine, a ove godine će ova manifestacija biti održana i u parku ''Petar Kočić'' te na ulici Kralja Petra I Karađorđevića. ''Zimzograd'' će ove godine donijeti dosta noviteta i sadržaja za cijelu porodicu, nove mlade generacije i sve posjetioce iz zemlje i regiona. 

Portparol ''Zimzograda'' Marko Šiniković rekao je da će raznovrsnost ove manifestacije upotpuniti više od 60 izlagača iz čitave BiH.

- ''Zimzograd'' je zabilježio nevjerovatnu posjećenost prethodnih godina, a ove godine upotpunili smo naš program „Fanta Meet up“ programom i zvijezdama YouTube scene, koji će biti održan na ulici Kralja Petra I Karađorđevića, između Trga Krajine i parka ''Petar Kočić'' - kazao je Šiniković.

Tokom decembra na ''Zimzogradu'' će nastupiti tinejdžerske zvijezde Muđa i Ćale, Yasserstain, Marija Žeželj, Zvoganj, Davor Gerbus i Jana Dačović.

- Odlučili smo se na ovaj korak jer smo primijetili da je ''Zimzograd'' nadmašio očekivanja prošlogodišnjim nastupom Jane Dačević, koji je trajao više od sedam sati - rekao je Šiniković.

U sklopu dnevnog programa svakog dana na ''Zimzogradu'' će nastupati tamburaši, saksofonisti, duo i trio sastavi. ''Zimzograd'' će ukrašavati desetine hiljada lampica i svjetlosnih efekata, a tu je i zabavni park za sve generacije.

Tagovi

Banja Luka
NA VRH