Danas i sutra u gradu na Vrbasu dva festivala

U Banjoj Luci mirisat će ćevapi i cvijeće

G. DAKIĆ
17.05.2018 12:02

Foto: S prošlogodišnjeg „Ćevap festa“

Banja Luka će u naredna dva dana biti domaćin „Ćevap festu“, koji će drugi put biti održan na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS, i Prvom festivalu cvijeća koji se održava u Domu omladine.  

Festival cvijeća bit će otvoren danas i na njemu će učestvovati 12 izlagača koji u svojoj ponudi imaju veliki izbor cvijeća, biljaka, sadnica, cvjetnih aranžmana, opreme za hortikulturu, kao i dekorativni sadni materijal.

- Prva dva dana su izložbenog karaktera, a treći dan je zamišljen kao prodajna izložba cvijeća, kada će svi posjetioci imati priliku da kupuju po sniženim cijenama, ali i da dobiju savjete stručnjaka, pa i određene poklone - kazao je načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar.

Na „Ćevap festu“ će učestvovati devet roštiljnica, koje će ćevape prodavati po popularnim cijenama - veliku porciju za četiri, a malu za dvije marke. Ćevapi i piće prodavat će se za „dinare“, valutu kreiranu posebno za ovaj događaj. Drugi festival banjalučkog ćevapa počinje 18. maja u 11 sati.

NA VRH