PORUKE Poslanik PDP-a u NSRS

Stanivuković se odriče naknade: Sredstva preusmjeravam u Fondaciju "Pravda za Davida"

Dodao da će i dalje biti posvećen narodu

BN TV
11.10.2018 15:30

Foto: Arhiv

Najmlađi poslanik u NSRS Draško Stanivuković (PDP) poručio je da se odriče poslaničke naknade, koju će preusmjeriti u Fondaciju ''Pravda za Davida'' i na stipendije, sportska i kulturno-umjetnička društva.

- I ove naknade se odričem. Planiram, kada bude bilo potrebe, novac preusmjeravti u Fondaciju „Pravda za Davida" kada se osnuje, kako je najavio Davor, a drugi dio naknade da ide na stipendije, sportska, kulturno-umjetnička društva - poručio je Stanivuković, prenosi BN TV.

On je dodao da će i dalje biti posvećen narodu i da će raditi odgovorno za građane Republike Srpske.

- Mandat odbornika sam odradio volonterski za građane Banje Luke, sada želim da poslanički mandat odradim volonterski za građane cijele RS te da opet budem najaktivniji, da dokažem da u ovome narodu postoje ljudi koji ovaj posao rade iz višeg ideala i potpuno posvećeno svom narodu. To je moje opredjeljenje i zato se odlučujem na ovakve korake - kazao je on.

Stanivuković je u izbornoj jedinici 3 osvojio čak 18.297 glasova, što je najveći rezultat u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

On je kazao da je spreman ući u skupštinske klupe pod dva uvjeta: kada slučaj ''Dragičević'' dobije epilog i ukoliko se dokaže da nije bilo izborne krađe.

Mladi odbornik u Skupštini grada Banja Luka (PDP) Draško Stanivuković se ranije odrekao i odborničke naknade koju je preusmjeravao na stipendije studentima, obnovu i uređenje školskih dvorišta, humanitarna, sportska te kulturno-umjetnička društva.

NA VRH