REAKCIJE

Govedarica: Obren Petrović remeti jedinstvo u SDS-u, o sankcijama kasnije

Rano je razmišljati o bilo čemu

Srpskainfo.com

1.11.2018

Onaj ko ne želi poštovati odluke Glavnog odbora SDS-a debelo iskače iz okvira stranačke discipline. Vjerujem da su svi toga svjesni.  

To je za "Srpskainfo" rekao predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica komentirajući današnje zaključke Gradskog odbora SDS-a u Doboju da će njihovi poslanici iz Izborne jedinice pet učestvovati u vlasti sa SNSD-om na nivou Republike Srpske i BiH. 

– Želim da naglasim da je Glavni odbor SDS-a bio eksplicitan i da smo zajedno dogovorili kako će stranka funkcionirati. To znači da će Glavni odbor donijeti konačnu odluku na bazi platforme koja će biti osnova za razgovor s bilo kim. Mislim da bi ta konačna odluka trebala biti opredjeljenje SDS-a. Onaj ko ne želi da je poštuje, debelo iskače iz okvira stranačke discipline i remeti jedinstvo u SDS -u– kaže Govedarica.

Na pitanje da li će članstvo SDS-a Doboj, s Obrenom Petrovićem, na čelu, na neki način biti sankcionirano zbog kršenja stranačke discipline, Govedarica je rekao da ne bi sada razmišljao o tome.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.