CRNA HRONIKA

U Bosanskoj Gradišci tri saobraćajne nesreće u jednom danu

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici

Ilustracija

B.G.

31.12.2018

Dvije saobraćajne nesreće dogodile su se u Romanovcima na magistralnom putu Bosanska Gradiška – Banja Luka i jedna na lokalnom putu u selu Cimiroti. Pet osoba je zadobilo tjelesne povrede, saznajemo iz Policijske uprave u Bosanskoj Gradišci.

U prvoj nesreći u Romanovcima sudarili su se automobili Renault, kojim je upravljao T. A. (59) iz Bosanske Gradiške, i Golf, kojim je upravljao Z. P. (39) iz Laktaša.

U ovoj saobraćajnoj nesreći suvozačica u putničkom automobilu Renault S. M. (60) iz Bosanske Gradiške zadobila je tjelesne povrede.

U istom mjestu, osam sati kasnije, sinoć u 21.35 u saobraćajnoj nesreći su učestvovala tri vozila. Vozeći Škodu, R. N.(42) iz Banje Luke zadobio je tjelesne povrede, pošto je udario u parkirane automobile BMW i Mercedes.

Treća saobraćajna nesreća dogodila se u selu Cimiroti na lokalnom putu Dragelji – Cerovljani pola sata prije ponoći. Putnički automobil Mercedes, kojim je upravljao M. P. (20) iz Austrije, a s kojim su se u vozilu nalazila dva putnika petnaestogodišnjaka, sletio je s puta. U ovoj saobraćajnoj nesreći sve tri osobe zadobile su tjelesne povrede.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Bosanska Gradiška.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.