DARIVANJE

Lana dobila 1.000 KM kao prva beba u Bijeljini u 2019.

Prvu kćerku dobila sam dok sam bila na osnovnom studiju, drugu na master i treću sada, na doktorskom studiju, rekla majka Suzana

Mićić posjetio sretnu porodicu

LJ. LJ.

8.1.2019

Lana Cvijanović prva je beba koja je u bijeljinskom porodilištu ugledala svijet u 2019. godini. Malu Lanu i njenu porodicu, u skladu s višegodišnjom tradicijom, posjetio je i darivao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić. Dar od 1.000 KM dio je aktivnosti na podizanju nataliteta u Bijeljini.

- Mladi koji odluče da imaju velike porodice, sigurno je nešto najljepše što se danas može vidjeti. Nikad nije bilo lako biti roditelj, pa tako ni danas, ali uz međusobnu podršku i razumijevanje, sve teškoće u životu se prevazilaze - istakao je Mićić.

Lana je treća kćerka u porodici Suzane i Srđana Cvijanovića. Žive u Dvorovima. Suzana je bila gradski stipendista na osnovnim i master studijima. Trenutno je viši asistent na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini i pohađa doktorski studij na Univerzitetu u Novom Sadu. - Prvu kćerku dobila sam dok sam bila na osnovnom studiju, sa 22 godine, drugu dok sam bila na masteru, u 28. godini, i treću sada, dok sam na doktorskom studiju, sa 32 godine – istakla je Cvijanović i zahvalila na poklonu.

Lana ima dvije sestre

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.