GRADSKA UPRAVA TREBINJE

Prijem za atletičare

Riješen problem opreme za treninge

Piše: P. M. / Avaz.ba
  • rić je istakao da su atletičari ponos grada

    rić je istakao da su atletičari ponos grada

    Foto: P. Mucović


Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić organizirao je prijem za članove atletskih klubova "Leotar" i "Trebinje" koji su ostvarili zapažene rezultate na proteklom seniorskom prvenstvu BiH.

Ćurić je istakao da su atletičari ponos grada i čestitao im na izvanrednim rezultatima koje su postigli. On je dodao da je Gradska uprava u prethodnom periodu nabavila svu neophodnu opremu za treninge i da je urađen atletski stadion.

- Zbog postojanja dva atletska kluba u našem gradu, postojao je problem korištenja opreme i danas smo dogovorili termine, da svi rekviziti za treniranje ubuduće budu smješteni na stadionu u Policama, te da će biti kupljeno i profesionalno koplje Vanji Spaić. Riješen je i problem bacanja koplja, pošto je stadion u Policama prekriven sistemom za navodnjavanje, pa da ne bi došlo do oštećenja - naveo je Ćurić.

Vanja Spaić, članica Atletskog kluba “Leotar“, kaže da je imala dosta problema prilikom bacanja koplja u Trebinju i da je taj problem riješen nakon današnjeg razgovora sa gradonačenikom.

Trener Atletskog kluba „Trebinje“ Dragan Tomić rekao je da je ovaj prijem još jedan dokaz da je Gradska uprava prepoznala značaj atletike kao jednog od bazičnih sportova.

NA VRH