PRIZNANJA

Atletičarka Vanja Spaić najbolji sportista Trebinja u 2020.

Drugoplasirani najbolji sportista je Božidar Vučurević, član Džudo kluba „Leotar“

P. Mucović

Atletičarka Vanja Spaić najbolji je sportista Trebinja u 2020. godini, dok je priznanje za najbolji sportski kolektiv u prošloj godini pripalo Košarkaškom klubu „Leotar".

Drugoplasirani najbolji sportista je Božidar Vučurević, član Džudo kluba „Leotar“, a treće mjesto dijele Marko Šuković, član atletskog kluba „Trebinje“ i Đorđije Ninković, član košarkaškog kluba „Leotar“ Trebinje. Drugo mjesto među sportskim kolektivima pripalo je je Atletskom klubu „Leotar“, a treće mjesto Džudo klub „Leotar“.

Najperspektivniji sportisti

Najperspektivniji sportisti u 2020. godini su: Ivan Marinović Ot, Anastasija Janjić, Sergej Petrović, Anđelka Lakić, Aleksa Ninković, Marija Radović, Sergej Selimović, Anastasija Koprivica, Milan Andrić, Sara Tomić, Jovan Vukoje, Lara Pujić, Milan Batinić, Ivana Kisin, Pavle Ljubenko, Lara Brnjašić i Matija Vujičić

Zlatna plaketa za životno djelo u sportu dodjeljena je Draganu Milojeviću. Priznanje „Ambasador sporta“ ove godine ide u ruke Milene Nikolić. Priznanje sportski radnik ove godine pripalo je Draganu Rakiću, a priznanje za najboljeg sportskog sudije dodijeljeno je Draganu Porobiću.

Priznanje „Prijatelj sporta“ ove godine otišlo je u ruke Dobroslava Boba Beraka i Borislava Jokanovića.

Priznanje za postignute rezultate u sportu dodijeljene su Petru Spaiću i Zlatku Selimoviću.

Organizatori večerašnje manifestacije odlučili su da dodijele posthumno priznanje Miloradu Mišu Šekariću.

Prema riječima Mirka Ćurića, gradonačelnika Trebinja, protekla godina bila je izuzetno teška, posebno za sport ali pandemija nije spriječila da se igra fudbal, košarka, rukomet...da se osvajaju nove medalje.

Najbolji ambasadori

- I u ovom vremenu pokazali ste da ste najbolji ambasadori našeg grada. Naš grad postaje veliki sportski centar i zato su sva ulaganja u infrastrukturu više nego opravdana i biće nastavljena i u narednom periodu. U ovoj godini biće završena izgradnja zatvorenog bazena, a počećemo sa izgradnjom fudbalskih terena. Trebinje ima veliki potencijal da postane centar zimskih priprema, ali svi zajedno moramo da uložimo dosta energije, truda i ideja da bi smo u tome i uspjeli. Uz razvoj sportske infrastrukture, najvažnije je da ulažemo u naše sportske klubove i njihove članove - istakao je gradonačelnik Ćurić.

Izbor sportiste godine organizovali su JU „Trebinjesport“ i Glas Trebinja pod pokroviteljstvom Grada Trebinja.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na