REAKCIJA

Radović: Stanivuković je ubjedljivo pobijedio dobivši 55 posto podrške građana Banje Luke

Kazati još da je ta briljantna pobjeda i „spekulativna“ pokazuje da gospodin Dodik pokušava da negira izbornu volju građana Banje Luke, kaže Milan Radović

A. Ka.

Draško Stanivuković i Milorad Dodik

Foto: Agencije


Na riječi lidera SNSD-a Milorada Dodika da je pobjeda Draška Stanivukovića u Banjoj Luci upitna, reagovao je zamjenik potpredsjednika SDS-a Milan Radović.

- Draško Stanivuković je ubjedljivo pobijedio dobivši 55 posto podrške građana Banje Luke ili 51.605 glasova. Kazati još da je ta briljantna pobjeda i „spekulativna“ pokazuje da gospodin Dodik pokušava da negira izbornu volju građana Banje Luke i da će nastojati da se osveti usporavajući razvoj grada i realizaciju infrastrukturnih projekata - rekao je Radović.

On se osvrnuo i na ranije stavove Milorada Dodika, kao i na neke nedavne teme koje su pokrenute u najvećem gradu u Republici Srpskoj.

- Ne treba zaboraviti da je gospodin Dodik nakon izgubljenih izbora za gradonačelnika čak prijetio da će naše sugrađane ostaviti bez grijanja. Iskazivanje tobožnje zabrinutosti za razvoj grada govori nam da predsjednik SNSD-a priznaje samo gradonačelnike iz svoje partije i javno im obećava pomoć Vlade RS iz budžeta koji pripada svim građanima Republike Srpske, dok će gradonačelnicima opozicije nastojati da zakonskim rješenjima umanji budžetske prihode i kazni građane koji su im dali podršku - rekao je zamjenik potpredsjednika SDS-a.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na