TRAŽI HITNO PUŠTANJE

Nešić o hapšenju Vukanovića: Nije prodao narodno povjerenje da bi zaslužio titulu papka

Svaki minut koji Nebojša Vukanović provede u pritvoru smatrati pritiskom odlazeće vlasti, rekao je Nenad Nešić

Nenad Nešić. Agencije

A. Ka.

24.5.2021

Nakon što je narodni poslanik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović jutros uhapšen u Trebinju, oglasio se i predsjednik DNS-a Nenad Nešić koji je zatražio hitno puštanje na slobodu Nebojše Vukanovića.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić je naglasio kako je Nebojša Vukanović jedan od rijetkih političara koji nije prodao povjerenje koje mu je dao narod u ovom bh. entitetu.

- Nebojša Vukanović je jedan od sve rjeđih poštenijih predstavnika naroda u Narodnoj Skupštini Republike Srpske i nije prodao narodno povjerenje da bi zaslužio titulu papka - rekao je Nešić i dodao:

- Ako policija i nadležni organi nisu našli za shodno ili se plaše da procesuiraju trgovce narodnom voljom i stanu na put političkoj korupciji onda će narod Republike Srpske sa svojom opozicijom svaki minut koji Nebojša Vukanović provede u pritvoru smatrati pritiskom odlazeće vlasti.

Nešić je istakao kako su promjene u ovom entitetu neophodne.

- Promjene su neophodne, promjene su neminovne. Prestanite da prkoseći toj činjenici od Srba i Republike Srpske pravite nešto na šta narod ne pristaje. Mi smo jedan od najstarijih državotvornih naroda u Evropi i politika mora i biće demokratska - zaključio je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.