NA PODRUČJU PRIJEDORA

Ove godine uhapšeno 385 vozača u alkoholiziranom stanju

Vozačima i građanima podijeljen je promotivni letak u kojem su sadržane informacije o štetnostima i posljedicama ozilom pod dejstvom alkohola

A. O. / Srna
  • Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise

    Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise

    Foto: ILUSTRACIJA


Na području Prijedora tokom ove godine za 11 mjeseci uhapšeno je 385 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i zbog odbijanja da se podvrgne alkotestiranju. 

S ciljem podizanja svijesti građana i povećanja stepena bezbjednosti u saobraćaju kroz smanjenje broja vozača koji učestvuju u saobraćaju pod dejstvom alkohola danas je u Prijedoru i Novom Gradu sa predstavnicima auto-moto društava realizovana preventivna aktivnost kampanje "Lako je alkohol odbiti".

Tom prilikom, vozačima i građanima podijeljen je promotivni letak u kojem su sadržane informacije o štetnostima i posljedicama upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, navodi se u saopćenju Policijske uprave Prijedor.

Tokom aktivnosti izloženo je specijalno vozilo vozilo Auto-moto društva sa kojeg je emitovan džingl opomene vozačima da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, a demonstrirane su i "pijane naočale".

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača. 

Više o temi PU Prijedor

SLUČAJ U PRIJEDORU
Lažno se predstavio i uzeo predmete iz policije
SLUČAJ U PRIJEDORU
Radniku nije isplatio šest plata

Više o:

PU Prijedor Vozači
NA VRH

Podijeli članak na