SARAJEVO

''ViK'' Sarajevo uvodi telefonski broj za anonimne prijave

Svi prijedlozi i sugestije dobrodošli

Redakcija

15.4.2016

KJKP „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Sarajevo uspostavlja telefonski broj za anonimne prijave putem kojeg građani mogu prijaviti sve nelegalne aktivnosti koje uoče na terenu u pogledu nelegalnih priključaka na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Također se mogu  izvršiti prijave  nelegalnih aktivnosti uposlenika ViK-a ( zloupotreba mehanizacije, specijalnih vozila za pročepljenje kanalizacione mreže, rezervnih dijelova, vodovodnog materijala kao i neprofesionalan odnos uposlenika prema potrošačima i sugrađanima).

Broj telefona na koji se mogu izvršiti anonimne prijave je 033/446-323 i aktivan je 24 sata, kao i vikendom i praznikom.

 Prijava se može poslati i na e - mail adresu [email protected].

“Apelujemo na sve naše potrošače i sugrađane da daju svoj doprinos na smanjenju nelegalnih radnji samoinicijativnog priključenja na gradsku vodovodnu mrežu pozivom i prijavom na navedeni telefonski broj ili mail adresu“, rekao je Amir Tucaković, vođa Tima kontrolnog nadzora KJKP "Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Sarajevo.   

Obzirom da je ovaj projekat u početnoj fazi, svi prijedlozi, primjedbe i sugestije su dobro došli, te molimo građane Kantona Sarajevo na saradnju.  

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.