SARAJEVO

Prodaja kupona "Grasa" za penzionere počinje 6. maja

Kuponi za prethodni mjesec važit će do 13. maja

Fena

5.5.2016

Kantonalno javno komunalno preduzeće "Gras" obavijestilo je danas penzionere Kantona Sarajevo čija je visina penzije iznad 327 KM da će prodaja kupona za javni gradski prevoz za maj početi u petak, 6. maja.

Penzioneri će se moći odlučiti za kupovinu jednomjesečnog ili dvomjesečnog kupona. Kuponi za javni gradski prevoz penzionera za prethodni mjesec važit će do 13. maja.

Dežurna prodajna mjesta u subotu, 7. maja - Ćumurija, Otoka, Alipašin Most, Dobrinja, Ilidža, Hadžići i Vogošća radit će od 08.00 do 13.30 sati.

Prilikom kupovine kupona, penzioneri su obavezni donijeti penzionersku iskaznicu, orginal ček od penzije za mart 2016. godine i ličnu kartu na uvid.

Prodaja penzionerskih kupona vršit će se na prodajnim mjestima "Grasa" od 07.00 do 14.30 sati i to -  penzioneri s visinom penzije do 400 KM kupone za prevoz mogu kupiti na prodajnim mjestima: Ćumurija, Otoka, Alipašin Most, Vogošća, Dobrinja, Ilidža i Hadžići, prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije od 401 do 500 KM su: Ćumurija, Alipašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja, Nedžarići, Vogošća i Hadžići, a prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije iznad 501 KM su: Ćumurija, Alipašin Most,  Ilidža, Otoka, Dobrinja, Vogošća i Hadžići.

Period važenja besplatnih kupona za javni gradski prevoz penzionera s visinom penzije do 327 KM na kojima je naznačen period važenja oktobar – decembar 2015. godine, produžen je do 30. juna, saopćeno je iz KJKP "Gras".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.