SARAJEVO

Poremećaji u vodosnabdijevanju na području Vogošće

Saopćenje KJKP "Vodovod i kanalizacija"

Fena

16.12.2016

Za danas su na području Vogošće planirani radovi na prespajanju cjevovoda u naselju Rosulje i zamjena zatvarača na lokaciji Gornja Jošanica I (Radića potok), saopćeno je iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" Sarajevo.

Od 9.00 do 16.00 sati doći će do poremaćaja u vodosnabdijevanju u ulicama: Jošanička, Omladinska, Izeta Delića, Safeta Krupića, Tome Mendeša, Branilaca Vijenca, Vogošćanskog odreda, Gornja Jošanica, Rosulje, Blagovac, Skendera Kulenovića, 24. juni, Partizanskog odreda zvijezda, Remzije Veje, lokacija Hotel Park i naselje Uglješići.

U ostalim dijelovima grada radit će se opravke kvarova na vodovodnoj mreži, u ulicama: Franjevačka, Avdage Šahinagića, Isevića Sokak, Talirevića, IV viteške brigade, Kasindolska, Lepenička, Nike Kolumbića, Numan Paše Ćuprilića, Safeta Zajke, Rajlovac, Naselje Zabrđe, Rječica i Reljevo, te ulica Hamida Beširevića, Dejzina Bikića, Enesa Herića, Dobroševićka, Briješće brdo, Izeta Karšića, Azize Šaćirbegović, Milana Preloga, Antuna Branka Šimića, dr. Fetaha Bećirbegovića, Branislava Nušića i Stara pruga.

Očekuje se poremećaj u vodosnabdijevanju  od 9.00 do 16.00 sati.

Nastavljeni su radovi na ispitivanju i kontroli trafostanica, i danas je u planu stanica Igman. Usljed ovih radova neće dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju.

Iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" mole potrošače za razumijevanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.