SARAJEVO

Nastavak novogodišnjeg slavlja u glavnom gradu BiH, večeras koncert Crvene jabuke

Fena

1.1.2018

U toku su posljednje pripreme i audio probe uoči večerašnjeg koncerta grupe Crvena jabuka čiji će članovi zabavljati građane Sarajeva i turiste u okviru trodnevnog novogodišnjeg slavlja. 

Članovi tog popularnog benda zasvirat će ispred Vječne vatre, a tokom koncerta glavna saobraćajnica u tom dijelu glavnog grada Bosne i Hercegovine bit će zatvorena.

Nakon sinoćnjeg spektakularnog koncerta jedne od najvećih regionalnih zvijezda današnjice Zdravka Čolića kojem je prisustvovalo na desetine hiljada građana iz cijele BiH, ali i drugih zemalja, najviše zemalja susjedstva, posjetitelje će večeras zabavljati Crvena jabuka za početak nove 2018. godine.

Budući da je u Sarajevu veliki broj turista ove godine, na šta ukazuje popunjenost gotovo svih raspoloživih smještajnih kapaciteta, oni su prvi dan nove godine iskoristili za šetnju glavnim ulicama Sarajeva Ferhadiji i Titovoj.

Na Baščaršiji formirale su se velike gužve jer svi žele probati sarajevske ćevape, pite i druge bh. gastronomske specijalitete.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.