SARAJEVO

Svečana dodjela donatorskog čeka SOS Dječijem selu BiH

Dodjela donatorskog čeka. A. Ovčina

A.O.

27.8.2018

U kući za goste SOS Dječijeg sela Sarajevo danas je održana svečana dodjela donatorskog čeka od predstavnica kompanije Bingo i CHICovnika koje su uručile predstavniku organizacije SOS Dječijeg sela BiH. 

Ceremoniji su prisustvovale Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Bingo Tuzla, Ana Ćavar, voditeljica CHICovnika tima i Faris Njemčević, direktor programske lokacije SOS Dječijeg sela Sarajevo. Tokom prvog kvartala 2018. godine u lancu trgovina Bingo, za svaki prodati primjerak najpoželjnijeg ženskog planera CHICovnik, donirana je 1KM. Ukupno je prikupljeno 4.000,00KM kojim se treba osigurati bezbrižan početak školske godine za djecu i mlade. 

Već dvije godine traje partnerstvo između Binga i CHICkovnika, te se na taj način podržava rad SOS Dječijeg sela BiH, a Bingo je već pet godina najbolji prijatelj SOS porodice koji finansira godišnje troškove SOS porodice mame Amire, kao i troškove za 30 djece i mladih. Ček su uručile predstavnice, a direktor Njemčević im je uručio zahvalnice.  



Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.