SARAJEVO 14. i 15. juni 2019. u hotelu ''Hills'' na Ilidži

Međunarodni sajam hrane, pića i ugostiteljske opreme IN HoReCa 2019.

Osim sajamskih aktivnosti, bit će održani i različiti paneli namijenjeni ovoj industrijskoj grani, kao i različite kulinarske i koktel edukacije

A. K.
12.06.2019 12:30

S današnje pres-konferencije

Foto: A. K.

Međunarodni sajam hrane, pića i ugostiteljske opreme pod nazivom InHoReCa 2019. održat će se drugi put u organizaciji marketinške agencije Altermedia i magazina ''In HoReCa''. 

Ove godine na sajmu se očekuje više od 100 izlagača, a također će biti organizirane i brojne aktivnosti na sajamskom prostoru kao što su: masterclass radionice, degustacije, AfterWork party, ali i dodjela nagrada za najbolje hotele, restorane i kafiće iz cijele zemlje. 

Cilj sajma je da na jednom mjestu okupi izlagače iz oblasti prehrambene i industrije pića, proizvođače i distributere ugostiteljske opreme.

Ovogodišnja InHoReCa 2019. bit će prvi događaj organiziran u novootvorenom, multifunkcionalnom Convention Centru, u sklopu hotela ''Hills'' na Ilidži. 

Šefik Gušić, direktor sajma, kazao je kako ga posebno raduje što će posjetioci uživati na sajamskom prostoru koji se prostire na impresivnih 4.000 kvadratnih metara.

- Znajući koliko smo u Kantonu Sarajevo do sada bili relativno ograničeni u organizaciji sajmova, upravo zbog nedostatka adekvatnog prostora, siguran sam da je otvaranje Convention centra odlična vijest. Osim sajamskih aktivnosti, bit će održani i različiti paneli namijenjeni ovoj industrijskoj grani, kao i različite kulinarske i koktel edukacije - kazao je Gušić. 

Komentari

NA VRH