SAZNAJEMO

Adnan Himzanija više nije na čelu Sindikata GRAS-a, novi predsjednik Amir Muminović

Sam sam odlučio dati ostavku. Umorio sam se, godine čine svoje, rekao Himzanija

Himzanija: Obnašao funkciju predsjednika Sindikata. Arhiv

Piše: A. T.

25.6.2019

Predsjednik Sindikata GRAS-a Adnan Himzanija, kako saznajemo, dao je ostavku na funkciju koju je obnašao oko šest godina. To nam je potvrdio i on sam, kazavši da na njegovo mjesto dolazi Amir Muminović, inače njegov zamjenik.

Himzanija nam je rekao da je sam odlučio dati ostavku na ovu funkciju te da, najvjerovatnije, više neće raditi u ovom preduzeću.

- Sam sam odlučio dati ostavku. Umorio sam se, godine čine svoje. Politika i sva dešavanja u GRAS-u također su razlog zbog kojeg smatram da je bolje otići - rekao je Himzanija.

Ističe da je Sindikat GRAS-a jak bez obzira na to ko je na njegovom čelu, naglasivši  kako Amir Muminović, kao i svi članovi Sindikata čvrsto stoje na zemlji te da nikada neće dozvoliti da dođe do raspada GRAS-a.

- Politika je takva kakva je. Politika očito ne voli GRAS. Ali šta god bude politika odlučila, imat će ogromne probleme sa Sindikatom - rekao je Himzanija.

Također, zahvalio je svim uposlenicima GRAS-a i kompletnom predsjedništvu Sindikata na korektnoj saradnji koju su imali od 2006. godine do danas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.